Haber

Kepez Hentbol Takımı’nın küçüklerinde hedef şampiyonluk

Geçen dönemin minikler Türkiye şampiyonu Kepez Belediye Spor Kulübü Hentbol Grubu, bu dönem küçükler kategorisinde şampiyonluğu hedefliyor.

Minikler Türkiye şampiyonu Kepez Belediye Spor Kulübü Hentbol Kadrosu, bu dönem küçükler kategorisinde başlayarak evvel Antalya akabinde, Türkiye Şampiyonluğuna kilitlendi. İdman programını haftada 6 güne çıkartan Antrenör Sertan Sarpaş, 29 Kasım’da başlayacak Antalya Şampiyonasında kupayı kaldırarak finale kadar yükselmeyi hedefliyor. Oyuncularını mutlak şampiyonluk konusunda motive eden Sarpaş, kendilerinden yaşça büyük grupları yenebilmek için sıkı bir idman uyguluyor.

“Amaç Milli Takım”

Haftanın 2 günü tartı, çabukluk ve kuvvet çalışmaları yaptıran Sarpaş, kalan 4 gün boyunca da taktik çalışmalarıyla oyun anlayışı geliştirici teknikler öğretiyor. Asıl maksadının A Ulusal Ekibe oyuncu hazırlamak olduğunu belirten Sarpaş, yanlışsız oyun oynatarak manileri birer birer geçeceklerine inandığını söyledi. Şampiyonluk tişörtleri giyip Türk Bayrağı ile objektiflere poz veren oyuncular ise, Kepez’e birçok kupa getirmek için çalıştıklarını tabir etti. – ANTALYA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu